2 Aralık 2011 Cuma

Derishow Nişantaşı'nda


Derishow, Nişantaşı’ndaki yeni mağazası için
bir davet düzenledi
Nişantaşı doğumlu Derishow, İstanbul’un en global caddesinde bu toprağın duygularını taşıyan yeni mağazasını farklı bir davetle açtı.


Derishow’un yaratıcıları mimar Fatoş ve Sancar Ahunbay’ın ev sahipliğinde 1 Aralık Perşembe akşamı düzenlenen davete tasarım, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler katıldı.

Bu topraktan imgeler taşıyan özgün mağazanın mimari tasarımı, Derishow’un kurucularından yaratıcı direktör Sancar Ahunbay tarafından hayata geçirildi. Deri ve tüm giysi tasarımlarıyla Derishow; mekansal tasarımlarıyla Mimarca ve çok maksatlı bir sanatsal mekanı olan yeni mağazanın arka girişinde huzurlu bir bahçede cafe’si de bulunan yeni mağazanın mimari yapısı davetliler tarafından beğeniyle karşılandı. Anadolu kültüründen esinlenerek tasarlanan bu mağaza ve mağazanın konsepti için dünyaca ünlü kompozitörümüz Rahman Altın’ın “Toprağın Sesi” adıyla Derishow’a özel bestelediği parçasıyla başlayan gece canlı fasıl heyetinin şarkılarıyla bambaşka bir havaya büründü.

Davete aralarında Ceyda Düvenci-Engin Akgün, Jülide Ateş, Sinem Güven, Melis Murathanoğlu, Sibel Tüzün, Elvan Tığlıoğlu, Meltem Kazaz, Evren-Arhan Kayar, Beliz-Derin Sarıyer, Mahmut Anlar, Deniz Marşan, Cem Lokmanhekim, Sedef İyibar, Çağla Cabaoğlu, Serfinaz-Sinan Altun’un olduğu isimler katıldı. Davetliler gece boyunca kendilerine özel tasarlanan saç bantlarını takarak eğlenceli görüntüler verdi.
ceyda düvenci-engin akgün

deniz marşan-cem lokmanhekim

jülide ateş





DERİSHOW
Nişantaşı
Valikonağı Cad. No:20/1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder